Om oss

· Vilka är vi ·

Marit Eneström

Marit Eneström

Marit Eneström är rytmik- sångpedagog samt musikterapeut och har arbetat 33 år med sång och rörelse som verktyg för självkännedom.

Katarina Lindblad

Katarina Lindblad

Med en bakgrund som socionom, är Katarina Lindblad musikterapeut fil mag och doktorand i musikvetenskap vid Örebro universitet 2016-2021.

Vi som driver Musikterapicentrum är Marit Eneström och Katarina Lindblad. Vi har hittat varandra i en gemensam vision om att erbjuda musikterapi till var och en som vill. Vi möts i en gemensam värdegrund. Ett helhetsperspektiv på människan som kropp, själ och ande.

I det praktiska arbetet har var och en av oss sin egen profil. När Du vänder Dig till Musikterapicentrum kan du välja att gå till antingen Marit eller Katarina – eller till en grupp som vi leder tillsammans. Vi hyr också ut rum till kollegor, som du kan ta direktkontakt med.

Katarina Lindblad

Katarina Lindblad är musikterapeut och fil.dr. i musikvetenskap, och har arbetat drygt 20 år som presentatör i Sveriges Radio P2/Berwaldhallen. Läs mer under fliken Katarina Lindblad.

Marit Eneström

Marit Eneström är rytmik- sångpedagog samt musikterapeut och har arbetat 33 år med sång och rörelse som verktyg för självkännedom. Hon har fördjupat sig inom vokal psykoterapi för Diane Austin i New York och Voice and movement-therapy för Lena Måndotter. Marit arbetar med ”Sång för hälsa och välbefinnande” och sångterapi både individuellt och i grupp i sitt företag Voice and body. Marit frilansar även som sång/rörelsepedagog och körledare och sångerska med fokus på mångkulturell musik.